Följ Borås TME

Barnveckan i Borås 23-27 april 2012

Pressmeddelande   •   Apr 24, 2012 16:31 CEST

Mellan den 23 – 27 april håller Svenska Barnläkarföreningen sin årliga kongress Barnveckan i Borås för att diskutera barn och ungdomars hälsa. Arrangörer är Barn- och ungdomsmedicin inom Västra Götalandsregionen. Beslutet om att lägga kongressen i Borås togs 2010.

Mötet har lockat ca 600 barnläkare att anmäla sig till det spännande programmet. Seminarier och föreläsningar hålls på Kårhuset och på Högskolan. Förutom givande dagar får deltagarna möjlighet att uppleva Borås genom t.ex. skulpturvandringar, besök på Textilmuseet och middag med underhållning på Borås Stadsteater.

Bakom arrangemanget står Barn - och ungdomskliniken på SÄS.

För mer information kontakta gärna:
Catharina Miller, SÄS, 0707-52 17 63
Anna Lilja, BoråsBorås AB, 033-35 32 93, anna.lilja@boras.com

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.