Följ Borås TME

Annie Emilsson, årets backstagereporter på Sommartorsdagarna®

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2016 14:28 CEST

För andra året i rad anställer Sommartorsdagarna® en backstagereporter med uppdraget att hantera våra sociala mediekonton under sju härliga sommarkvällar.

Annie Emilsson flyttade till Borås för att gå idrottsgymnasium med inriktning på ishockey. Därefter följde studier vid högskolan och i dagarna har Annie avslutat sin treåriga utbildning inom ekonomi och marknadsföring. Snart är det säkerligen dags för Annie att smida nya planer inför framtiden men först så hägrar spännande utmaningar som årets backstagereporter på Sommartorsdagarna®.

- Jättekul, spännande och utmanande - ser verkligen fram emot en sommar backstage! säger Annie.

- Vi har under ett par år haft olika twittrande backstagereportrar varje kväll. Förra året förändrade vi konceptet och anställde Sandra som tog över alla våra konton i sociala medier under Sommartorsdagarna®. Det fungerade fantastiskt bra och vi väljer att fortsätta på samma sätt även i år. Ett fyrtiotal personer sökte, men vi tyckte direkt att Annies ansökan stack ut ur mängden, säger Lisa Statham, ansvarig arrangör för Sommartorsdagarna® och cityledare Borås City.

Nytt för i år är att Sommartorsdagarna® gör entré på Snapchat.

- Det kändes som ett naturligt steg och vi är väldigt nyfikna på att se hur det kan fungera för Sommartorsdagarna®. Med över 100 miljoner dagliga användare är Snapchat definitivt en intressant kanal. 4 av 5 svenska ungdomar i ålder 12-15 år är frekventa användare av Snapchat enligt statistik från iiS (Internetstiftelsen i Sverige), säger Anders Kihl, digital marknadsförare BoråsBorås TME AB.

Om sommarjobbet som Sommartorsdagarnas backstagereporter:
Sommartorsdagarna® anställer en person som ska sköta alla Sommartorsdagarnas sociala medier. Det vill säga allt från att filma, fotografera och skriva. Inläggen ska uppdatera publiken om vad som händer i sommar, både framför och bakom scen.

Mer information
Annie Emilsson, backstagereporter, 0706-14 67 99
Lisa Statham, ansvarig arrangör Sommartorsdagarna® och cityledare Borås City, 0706-49 88 02
Anders Kihl, Marknadsförare, digitala medier BoråsBorås TME AB, 0734-32 75 00

Sommartorsdagarna®
sommartorsdagarna.se
facebook.com/sommartorsdagarna
twitter.com/sommartorsdagar
instagram.com/sommartorsdagarna
snapchat - sök sommartorsdagar

BoråsBorås TME AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.