Följ Borås TME

2014 års världsmästare i Public Speaking till Europeisk Toastmasterkongress i Borås

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2015 07:45 CEST

Den 22-24 maj står Borås Toastmasterklubb som värd för en europeisk kongress med ca 250 deltagare. Delegaterna kommer bland annat att få lyssna på 2014 års världsmästare i Public Speaking, Dananjaya Hettiarachchi. Dananjaya vann förra året i konkurrens med över 33,000 deltagare från 120 länder.

Till mötet i Borås kommer deltagare från Europa men även internationella VIP besök från USA, Asien och övriga delar av världen. Under konferensen presenteras workshops av de mest professionella föreläsarna från Europa, det blir också middag, utflykter och sammanträden samt distriktets Hall of Fame.

Störst intresse tilldrar sig trots allt tävlingen i International Speech där distriktets bästa talare koras för att senare gå vidare till tävlingens internationella final i USA.

Mötet som hålls på Textile Fashion Center har vunnits hem i konkurrens med flera andra europeiska städer. Borås vann på grund av sitt läge med närhet till Landvetter, den unika vibrerande energin på Textile Fashion Center och viljan hos Borås eget Toastmaster team.

- Vi är glada att kunna välkomna ytterligare ett internationellt möte till Borås. Genom Borås läge, attraktiva lokaler och engagerade invånare växer mötesstaden Borås och vi stärker Borås som kunskapsort säger Anna Lilja på Borås Convention Bureau.

- Det är mycket spännande att efter ett år av förberedelser äntligen få ta emot våra gäster och visa dem det bästa vår stad har att erbjuda. ”Weaving colorful smiles” är konferensens tema och jag tror att Boråsarna kommer att märka av den energin med alla glada, färgstarka människor som kommer hit över helgen, säger konferensens projektledare Åsa Rydhard.

Toastmasters International är en internationell talarorganisation med över 230 000 medlemmar i 92 länder. Som medlem lär man sig konsten att tala, lyssna och utveckla sitt ledarskap.

Läs mer på: d95conf.org

För med information
- Anna Lilja, Borås Convention Bureau, 0734-15 36 58
- Åsa Rydhard, Target group analyst & COW AB, 0768-287679

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.